Om INSKIN

INSKIN är din professionella hudvårdsklinik på nätet som inte erbjuder allt – bara det bästa för din hud. Vi är specialister oss på professionell, nischad resultatinriktad hudvård och makeup. Med över 30 års erfarenhet inom professionell hudvård står vi för trygghet och expertis utöver det vanliga.

I vårt selektiva, högkvalitativa sortiment finns ett noggrant urval av handplockade varumärken som är ledande inom sin kategori. Här finns enbart resultatinriktade produkter – oavsett kategori eller varumärke. Det ger dig möjlighet att välja den typ av hudvård du gillar bäst - efter dina egna önskemål. Hos INSKIN finns auktoriserade hudterapeuter som kan hjälpa dig att välja rätt hudvård för just din hud.

INSKIN erbjuder ett exklusivt sortiment inom:

  • Professionell avancerad, klinisk hudvård
  • Professionell ekologisk hudvård
  • Professionell k-beauty hudvård
  • Professionell hypoallergen hudvård
  • Professsionell holistisk, energibalanserande hudvård
  • Professionell hudvård för män
  • Professionella spa – och kroppshudvård
  • Hi-tech beauty tools (apparatur)
  • Professionell makeup
  • Mineralmakeup

Alla våra varumärken har en intressant bakgrundsfilosofi med framstående dermatologer, forskare, kemister och läkare som grundare och produktutvecklare. INSKIN erbjuder det allra senaste från innovativa, nischade varumärken som är välkända på den internationella marknaden och vår urvalsprocess är extremt noggrann. Vi testar samtliga produkter under en lång tid samt kvalitetsgranskar dem med hjälp av läkare innan vi lanserar dom. Med vår gedigna erfarenhet inom professionell hudvård kan vi garantera att våra produkter ger resultat.

Kontakta gärna våra hudterapeuter på hudterapeuten@inskin.se om du har frågor om våra varumärken, hudvård eller behöver hjälp att hitta rätt. I vår guide Allt om hudvård kan du läsa mer om hudvård, hudtyper och hudtillstånd.

 

Auktoriserad återförsäljare. Bara äkta varor

Hos oss får du alltid garanterat äkta varor direkt från tillverkaren som alla godkänts av läkemedelsverket. Detta för att kunna erbjuda dig säkra produkter som utvalts efter sina ingredienser och fina resultat.

 

Trygg E-Handel

Vi har blivit godkända av Trygg E-handel och uppfyller alla de krav som ställs för att säkra trygg, smidig handel via nätet. Du kan läsa mer om vad certifieringen innebär här.

 

Miljöansvar

Vi jobbar ständigt med minska vår påverkan på miljön och är självklart med i REPA-registret där vi tar ett producentansvar för återvinning av papper, plast och metallförpackningar.

 

 

  

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
Auktoriserad återförsäljare HANDLA TRYGGT & SÄKERT FRI FRAKT